Алое вера Бургас


Код: 64
Кол. 1 литър
Цена: 48,59 лв
... Повече
Aloe Vera Gel
   Гел от алое вера

    От дълбока древност алое вера е известно на човечеството като едно от най-полезните растения на земята, което намира широко приложение в много страни по света. Днес, благодарение на Форевър Ливинг Продъктс, 100% стабилизирания гел от алое вера може да стане част и от вашият хранителен режим. Това невероятно растение съдържа над 200 различни компонента, сред които 18 аминокиселини, 8 незаменими аминокиселини, витамини и минерали. Гелът от алое вера може дори да бъде наречен най-съвършеният натурален растителен сок. Нека легендарните качества на алое вера да променят живота ви!

Код: 196
Кол. 1 литър
Цена: 66,37 лв
... Повече
Forever Freedom
   Напитка от алое вера при ставни проблеми

   Забележителна комбинация на чистия, стабилизиран гел от алое вера на Форевър Ливинг с глюкозамин, хондроитин, метил сулфонил метан (МСМ) и витамин С, предназначена да помага на организма да поддържа здрави и подвижни ставите и да облекчава болката. Сам по себе си гелът от алое вера съдържа хранителни вещества, които подсилват имунната система, облекчават възпалителните процеси и заздравяват съединителните тъкани, а в тази комбинация той образува формула с изразен ефект, която се усвоява изключително лесно поради течната форма на Форевър Фрийдъм.

Код: 34
Кол. 1 литър
Цена: 48,59 лв
... Повече
Aloe Berry Nectar
   Нектар от алое и боровинки

   В невероятно полезния гел от алое вера сме добавили освежаващ концентрат от ябълка и червени боровинки, за да ви предложим аромат, който ще се хареса на цялото семейство. Но нека страхотният вкус не ви заблуждава, тази напитка съдържа и невероятно разнообразие от полезни съставки. В нея има витамини С и А, както и калий и натурален сок от червени боровинки. Всичко това е добавено към цялата съкровищница на нашия гел от алое вера. Опитайте го! Ще ви хареса!

Код: 77
Кол. 1 литър
Цена: 52,92 лв.
... Повече
Aloe Bits n’ Peaches
   Нектар от алое вера и праскови

   Вече можете да се насладите на полезните качества на нашия гел от алое вера, но с вкусен плодов аромат и парченца алое вера, напоени с уханието на слънчеви узрели праскови. Този нектар ви предлага разнообразие, удоволствие и вкусова наслада, като същевременно ви дава всички витамини, минерали и аминокиселини на нашия пресен, стабилизиран гел от алое вера. Естественият концентрат и аромат на праскови придават на нектара свежест и разкошен вкус.