10 ОСНОВНИ ПРИЧИНИ ДА ПИЕМ ГЕЛА ОТ АЛОЕ ВЕРА

6. Регулиране на теглото и енергията

   Редовната употреба на алое вера по естествен път изчиства храносмилателната система. Храната, която приемаме, съдържа много нежелани съставки, които могат да причинят летаргия и умора. Приемането на алое вера ни помага да се чувстваме здрави и изпълнени с енергия, а също така допринася за поддържане на телесното тегло в здравословни граници.

7. Подкрепа за имунната система

   Алое вера подпомага имунната система по естествен начин. Тъй като имунитетът ни работи по 24 часа в денонощието, за да предпазва организма, алоето с натуралните си имуностимулиращи агенти дава на тялото непресъхващ арсенал, от който да черпи сили. Редовното приемане на 60-120 мл гел от алое вера дневно може да подаде ръка за помощ на вашата имунна система.

8. Подпомага доброто храносмилане

   Здравата храносмилателна система ви гарантира, че тялото ви добре усвоява полезните вещества от храната. Алоето има естествени детоксифициращи свойства. Редовното пиене на гел от алое вера може да подобри перисталтиката на червата и да повиши усвояването на протеините, като същевременно да намали количеството „лоши” бактерии в чревната флора. Алоето постига всичко това по напълно естествен начин! Алое вера също така е доказало способността си да облекчава стомашните киселини и други храносмилателни смущения.

9. Бързо облекчаване на кожни раздразнения

   Алое вера подобрява функцията на фибробластите. Това са онези забележителни малки клетки, благодарение на които се образува колагенът в организма. Те допринасят за облекчаване на леки изгаряния, порязвания, ожулвания и други кожни раздразнения

10. Здрави зъби и добра хигиена на устата

   Алое вера е много полезно за цялата уста и венците. Пийте гела от алое и почиствайте зъбите си редовно с пастата за зъби на Форевър и по-рядко ще се срещате със своя стоматолог.

   Както сами виждате от нашата класация, ежедневно приеман чист или смесен с нашата нова напитка с антиоксидантно действие Forever Pomesteen Power, гелът от алое вера на Форевър Ливинг Продъктс е една от най-добрите хранителни добавки на пазара!