Алое вера Бургас

ФОРЕВЪРпредставя КЛИЙН 9 и НУТРИ-ЛИЙН 

Световната здравна организация опре деля затлъстяването като пандемията на 21-ви век. Броят на страдащите от наднормено тегло и затлъстяване в световен мащаб се увеличава от година на година не само сред въз растните, но и сред децата. Форевър Ливинг Продъктс като компания, чието мото са здравето и красотата, още преди години предостави на своите дистрибутори и клиенти възможност за здравословна редукция и контрол на теглото – пречистващата и  диетична програма Клийн 9 и Лайфстайл 30. Благодарение на нея стотици хиляди доволни потребители, както по света, така и у нас, успяха да осъществят мечтата си да постигнат и задържат теглото си в здравословни граници.

Сега ФЛП доразви и усъвършенства програмата за контрол на теглото, така че да направи отслабването още по-лесно. Представяме ви новата, подобрена програма за редукция и контрол на теглото – Клийн 9 и Нутрилийн.

Форевър Клийн 9 и Нутри-лийн запазва всичко добро и изпитано от предшестващата програма, и благодарение на новата хранителна добавка Форевър лийн (код: 289), включена във втората й част, дава възможност за още по-ефективно и бързо постигане на оптимално здравословно тегло.

Какво не се променя? Програмата запазва двете си фази стартова деветдневна Клийн 9 (код:

216), по време на която организмът сеосвобождава от натрупаните токсини, следвана от втората фаза, вече с ново име, Нутри-лийн (код: 294) дългосрочен план за осъществяване на успешна редукция и контрол на теглото.

Не се променя и философията за начина на отслабване, а именно – здравословен режим, комбиниращ

балансирано хранене, редовна физическа активност и прием на достатъчно количество течности.

Същите страхотни продукти:

Гел от алое вера (код: 015) – уникална напитка, идентична с пресния гел от растението, която активира прочистващите функции на организма и стимулира и подпомага обмяната на веществата.

Гарциния плюс (код: 071) – ускорява метаболизма като стимулира изгарянето на въглехидратите и мазнините, но не и на протеините.

Форевър лайт ултра (код: 237– ванилия, код: 266 – шоколад) е пълноценен заместител на храната,

разработен на основата на не-генно модифициран соев белтък.

Пчелен прашец (код: 026) – здравословен и естествен начин за повишаване на енергията и издръж-

ливостта.

Активен пробиотик (код: 222) – поддържа храносмилателната система в добро състояние и оптимизира усвояването на полезни вещества от организма. Първоначалният 9-дневен пакет Клийн 9 запазва съдържанието, което познавате:

Гел от алое вера (3 бутилки от 1литър)

Форевър лайт ултрa (ванилия)

Гарциния плюс (70 таблетки)

Пчелен прашец (100 таблетки)

Шейкър

Сантиметър

Какво е ново?

Форевър лийн (код: 289) е ефикас но оръжие в борбата с излишните килограми. Тази хранителна добавка съдържа две революционни съставки, които блокират усвояването на калориите от мазнините и

въглехидратите в храната. Първата съставка са фибри, които се извличат от кактус, наречен бодлива круша или индийска смокиня. Те имат способност да се свързват с приетите мазнини и да не позволяват на тънките черва да ги усвояват. Така те преминават през тялото „транзитно”. Втората съставка е протеин, който се извлича от обикновен бял фасул. Действието му е свързано със забавяне на усвояването на захари в тънките черва чрез временно възпрепятстване на ензимната активност, превръщаща скорбялата в захар. Форевър лийн съдържа и хромен трихлорид, който като източник

на хром, подпомага естествената способност на организма да регулира нивата на кръвната захар и

играе важна роля в обмяната на веществата.

Шейковете Форевър лайт ултра (код: 237 – ванилия, код: 266 – шоколад) заменят обикновените

Форевър лайт (код: 019 – ванилия, код: 021 – шоколад). Обновени дипляна (код: 1044) и

наръчник към програмата (код: 1063) – с нов дизайн, осъвременено съдържание и споделени резултати.Новият пакет Нутри-лийн заменя Лайфстайл 30 и съдържа:

3 бутилки гел от алое вера или нектар от алое и боровинки

2 шейка Форевър лайт ултра – по избор с вкус на шоколад или ванилия

1 Гарциния плюс

1 Форевър активен пробиотик

1 Форевър лийн

Обновен наръчник към програматаЗа да постигнете максимален успех с програмата Клийн 9 и Нутри-лийн, не забравяйте, че редукцията и успешният контрол на теглото са цялостен режим, в който еднакво важна роля играят и здравословното хранене, и редовната физическа активност, и приемът на достатъчно течности. Хранителните добавки на Форевър ще ви помогнат да постигнете идеалното

си тегло, стига да положите усилия за това.

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 99, декември  2010