Бизнес възможности

Предпочитам да печеля по 1% от усилията на 100 души, вместо 100% от усилията на един човек.
Джон Пол Гети

Искате ли да имате повече свободно време?
Искате ли сам да сте си началник и да управлявате собствената си съдба?

   Свободата да избираме сами как да си изкарваме прехраната никога не е била така достъпна. Безперспективните професии се заменят от предприемачеството и свободата сам да избираш собствената си съдба. Все повече хора се ориентират към бизнес от собствения си дом с Форевър Ливинг Продъктс.
    Повече от две десетилетия хора като вас си изкарват прехраната като работят на половин или пълен работен ден с Форевър Ливинг Продъктс.
    Нашите продукти за здраве и красота с доказани качества са уникални, полезни и се харесват на клиентите ни. Предлагаме ви сами да сте си началници и да работите в уюта на собствения си дом, да представяте тези изключителни продукти и да печелите комисионни по-големи отколкото, ако работите за друг работодател.
    При традиционните продажби продуктът минава от производителя през поредица дистрибутори, търговци на едро и дребно, преди да стигне до потребителя. Всеки от тези посредници взима своя дял от печалбата. Всъщност до 75% от цената, която плащате за дадена стока е предназ-начена за посредници, реклама, транспорт и други непроизводствени разходи.
    Представете си, че вие получавате половината от тази надценка за всичко, което купувате и продавате. С Форевър Ливинг Продъктс имате тази възможност. Всъщност нашият Маркетингов план ви предлага десет различни начина да печелите пари. Независимо от това дали искате да правите кариера или просто да имате допълнителни доходи, щедрият маркетингов план на ФЛП ще ви възнагради подобаващо. Той не е никак сложен, дава възможност за създаване на собствен бизнес с минимални финансови инвестиции и за развиването му до почти всяко ниво на доходи, което пожелаете.
    Маркетинговият план на Форевър Ливинг се основава на принципите на честността, усилията и работата в екип. Ето защо, други названия на маркетинговия план на ФЛП са мрежов или екипен маркетинг. С маркетинговия план на ФЛП не печелите само от личните си усилия, а от усилията на целия си екип. Вие и членовете на вашия екип печелите от продажбата на отличните ни продукти за здраве и красота на свои клиенти чрез личен контакт, продуктови демонстрации пред малки групи и чрез интернет.
   

ПРЕДИМСТВА НА МАРКЕТИНГОВИЯ ПЛАН :

  • Разнообразни възможности за доходи
  • Качествени продукти за консумация
  • Доказана финансова стабилност
  • Широка мрежа за подкрепа на дистрибуторите
  • Бонуси се изплащат на базата на нетните (без ДДС) препоръчителни цени за клиенти
  • Повече от 30 години опит
  • Международно присъствие
  • Никога не губите нивото си. Дистрибуторите не може да бъде повишен в ниво преди своя спонсор

Ако сте направили своя избор и сте решили да работите за себе си, с работно време, каквото Вие си определите, представяйки тези уникални продукти за здраве и красота, свържете се с нас на посочените телефони в раздел Контакти и ние ще ви помогнем с необходимите документи, за да започнете своята работа като дистрибутор на ФОРЕВЪР ЛИВИНГ ПРОДЪКТС и да управлявате сами собственият си живот!