КОИ СМЕ НИЕ?

   Преди да основе Форевър Ливинг Продъктс Рекс Моан е преуспяващ и непрекъснато търсещ бизнесмен. Неговото внимание е привлечено от мрежовия маркетинг. Това, което го заинтригува е, че тази сравнително млада индустрия предлага възможност за финансова свобода.
    Независимостта и свободата са ключ към създаването на печеливш маркетингов план, който без съмнение би привлякъл хора, стремящи се към свободен избор. Тогава Рекс преоткрива познатите от древността полезни свойства на растението алое вера и осъзнава потенциала му да подобри начина на живот на хората по целия свят. На 13 май 1978 г. се провежда първата бизнес среща, когато вече са създадени продуктите и маркетинговия план. Днес, повече от трийсет години по-късно, ФЛП работи в 137 страни и продажбите ни надхвърлят 2,5 милиарда долара. Ние сме най-големият производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света. Плантациите ни в САЩ, Карибите и Мексико са на площ от над 2000 хектара. Това осигурява непресъхващ източник на най-чистото алое за нашите дистрибутори и ни превръща в най-сериозния доставчик на алое в света.
    Освен хранителни и козметични продукти на базата на алое, ние разширяваме своята гама, за да включим и изключително полезните качества на пчелните продукти. Форевър Ливинг Продъктс има най-голямата инсталация в света за преработка на натурални пчелни продукти, събирани в пустинята Соноран в Аризона.
    Мечтата на Рекс да предложи най-чистите продукти и най-лесния бизнес план се сбъдва по един впечатляващ начин. Само помислете: ФЛП почти удвоява продажбите си на всеки три години през последното десетилетие. И продължаваме да растем, но това не е просто един голям бизнес, а са хиляди успешни, независими, семейни инициативи.

ЗАЩО ДА КУПУВАМ АЛОЕ ВЕРА ОТ ФОРЕВЪР ЛИВИНГ ПРОДЪКТС ?

    Това е резонен въпрос, но може би е по-добре да ви отговорим със следната информация:
  • Форевър Ливинг Продъктс (ФЛП) е най-големият производител и дистрибутор на алое вера в света. Притежаваме плантации в САЩ и Карибите на места с идеален климат за отглеждане на алое. Ето защо можем да ви кажем съвсем точно как и къде расте нашето алое. Можем също така да гарантираме, че при отглеждането му не се използват никакви пестициди и хербициди.
  • Ние контролираме целия процес на производство – от избора кои листа са узрели, за да бъдат отрязани, до температурата на съхранение на гела след бутилиране. Не зависим от доставчици.
  • Нашият гел от алое вера се извлича от прясно отрязани узрели листа и се стабилизира в рамките на няколко часа, за да запази полезните си качества в най-голяма степен. Процесът на стабилизация е патентован от президента на Форевър Ливинг Продъктс – Рекс Моан.
  • Към гела от алое вера не се добавят никакви изкуствени оцветители или аромати. Тъй като през годината реколтите са много, цветът и вкусът на гела може да варира. Известно е, че много компании добавят избелващи вещества към своите продукти с алое, за да запазят цвета им непроменен през цялата година. Ние твърдо вярваме, че цветът на гела е НАТУРАЛЕН и ЗДРАВОСЛОВЕН.
  • Макар че голяма част от алое вера гела естествено се състои от вода, всеки, видял суровия гел, може да прецени, че той не е прозрачна и рядка течност. Нашият гел от алое вера не е хомогенизиран или филтриран. Напитките ни са богати на пулпа, която се утаява и съдържа голяма част от полезните вещества, необходими за ежедневното ни здравословно хранене. Затова ви препоръчваме да разклащате добре бутилките с нашите продукти преди употреба. Някои компании произвеждат прецеден гел без пулпа, който изглежда като вода. Напоследък на голямо внимание се радват продукти, съдържащи не само гел от алое, но и обвивката на листата, тъй като според производителите им те предлагат повече полезни качества. Те често забравят да споменат, че за да отстранят силния разхлабващ ефект на веществата в обвивката на листата, трябва да филтрират гела през въглен, което неминуемо нарушава естествения баланс на полезните вещества в него. ФЛП няма нужда да рискува съдържанието на своето алое, като го подлага на подобни процедури. Понеже традиционните доказани полезни свойства на алоето се съдържат в чистия гел, а не в кората, ФЛП изхвърля ненужните обвивки, като ги използва за естествен тор на плантациите с алое.
  • Нашият гел от алое вера не се вари. Варенето или пастьоризацията са по-евтини и по-бързи, но високите температури унищожават активните съставки. Ние използваме единствено температури по-ниски от тези за пастьоризация (известни като „хладно преработване“), за да гарантираме запазване на активното действие на ензимите. Хладната преработка напълно съхранява полезните вещества в състоянието, в което се намират непосредствено след откъсване на листата от растението. Така продуктите ни изцяло запазват полезните качества на алоето за по-дълго време.
  • Нашият гел от алое вера не е произведен от замразена суровина. Така някои компании твърдят, че предлагат „два пъти по-силни“ продукти и др. Нашите продукти съдържат 100% стабилизиран гел от алое вера – от растението – до продукта – до вас.

100% стабилизираният гел от алое вера е ПЪРВАТА съставка на етикетите на нашите напитки, гел и лосиони. Нюйоркските лаборатории по храните и лекарствата декларират, че нашият гел от алое вера е „по същността си идентичен“ със суровия гел. С други думи, да пиете нашия гел е като да откъснете листо от растението и да изгребете съдържанието му.