ДОБРЕ ДОШЛИ на нашия сайт ! Искате ли да бъдете винаги здрави и красиви ? Да, това е възможно с огромната подкрепа от природата. Този сайт предлага на Вашето внимание чудотворните природни продукти за здраве и красота на Форевър Ливинг Продъкт /ФЛП/ - САЩ - най-големият производител на алое вера в света. Ако желаете да подобрите своя живот, да бъдете все по-жизнени и енергични, и разбира се по-здрави, Вие сте попаднали на точното място. Приятно прекарване на страниците на сайта!

10 ОСНОВНИ ПРИЧИНИ ДА ПИЕМ ГЕЛА ОТ АЛОЕ ВЕРА

   Представете си, че разрязвате току-що откъснато листо от алое вера и изпивате гела от вътрешността му. Най-популярният продукт на Форевър Ливинг – гелът от алое вера е напитката най-близка по състав до натуралното съдържание на листата на растението. Той е и първият по рода си продукт, получил одобрителния печат на Международния научен съвет за алое. Със своите над 75 хранителни съставки, Aloe Vera Gel може да бъде наречен най-съвършеният натурален растителен сок. След като прочетете класацията на 10-те основни благотворни влияния на алоето върху вашето тяло, сами ще разберете защо алое вера си е спечелило названието „растение-чудо”.

1. Градивни елементи за тялото

    Аминокиселините са „тухличките”, от които е изградено нашето тяло. Гелът от алое вера на ФЛП съдържа общо 20 аминокиселини. Сред тях са осемте незаменими аминокиселини, които организмът не може да произвежда сам. Редовният прием на алое подпомага поддържането на доброто здраве, защото ни осигурява естествен източник на аминокиселини. Помислете само – цялото това богатство в едва 60 до 120 мл на ден.

2. Противовъзпалителни свойства

   В гела от алое вера се съдържат 12 естествени съставки, за които е доказано, че потискат възпалителните процеси без странични ефекти. Алоето може също така да повлияе положително върху подвижността на ставите и мускулите.

3. Дневна доза витамини

   Гелът от алое вера съдържа витамини А, В1, В2, В6, В12, С и Е, фолиева киселина и никотинамид. Човешкият организъм не е в състояние да складира някои от тези витамини и затова има нужда да си ги набавя редовно чрез храната. Какъв по-добър начин да му ги осигурим от дневната доза гел от алое вера, която същевременно ще помогне на тялото ни да се защитава от оксидативния стрес?!

4. Дневна доза минерали

   Сред минералите, които откриваме в алое вера, са калций, натрий, желязо, калий, хром, магнезий, манган, мед и цинк. Какво богатство! Всички знаем, че храните, които естествено съдържат витамини и минерали, се препоръчват за добро общо здраве. Пиенето на гел от алое вера е натурален и здравословен начин да попълним запасите на организма.

5. Възстановяване на колагена и еластина

   Алое вера предлага на организма богат източник на градивни елементи за поддържане здравето на кожата. Нашата кожа се обновява на всеки 21 до 28 дни. Като използва хранителните съставки на алоето ежедневно, тя може да се противопоставя по-успешно на процеса на стареене. Дневната доза гел от алое вера е може би именно онова, за което вашата кожа жадува.